Innvendig Maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig Maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet.

Fasaderehabilitering

Uansett hvilket behov du har for fasaderehabilitering, om det er en enkelt fasade eller flere fasader så kan vi dekke ditt behov! Vi håndterer enhver fasadeoverflate med håndverksmessig kyndighet.

Sprøytemaling

Sprøytemaling er en teknikk hvor man sprayer malingen utover overflaten, med store fordeler. Det er først og fremst en effektiv måte å dekke store overflater på, og det gir et jevnt og delikat resultat.

Tapetsering

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Gulvlegging

Vi har lang erfaring med alle typer gulv, og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer såvel som selve arbeidet. Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører.

Snekkertjenester

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift.

Gulvbelegg

Med vår lange erfaring med gulv, bistår vi med kompetanse og rådgivning i valg av materialer såvel som selve arbeidet. Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle