Malermesteren Østlandet har mer enn 20 års erfaring som maler og byggtapetserer.

Vi utfører gulvsliping og behandling, våtrom med gulvbelegg og membran under fliser, malerarbeid, med mer.

Vi i Malermesteren Østlandet har faglig kompetanse innen alle deler av malerfaget. Vi utfører arbeid både på nybygg og ved rehabilitering. Våre arbeidsledere har spesialisert seg innen ulike fagområder og arbeidslagene settes sammen etter hvilken kompetanse som etterspørres i det enkelte tilfelle.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt, og daglig leder  Vegard Laeskogen har hatt sitt svennebrev siden 1997, og mesterbrev siden 2007. Vi satser derfor på å være din Malermester.

Malermesteren Østlandet har stor tro på god kommunikasjon mellom kunde og oss igjennom hele prosjektet! Vi er fleksible på alle jobber innen overflateteknikk, og kan bistå fra A til Å. Vi har en solid fagkompetanse og har rask responstid og utførsel uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Bilde av hus med torvtak - Malermesteren Østlandet. Maler Gjøvik, Toten. Tapetsering, Gulvlegging, Gulvlegger, Innvendig, Utvendig maling, Rehabilitering, Raufoss.

Vår fleksibilitet og lange erfaring har gjort oss kapable til å ta på oss de mest utfordrende oppdrag.  Vi har etablert et tett samarbeid med andre aktører i markedet som for eksempel murere, tømrere og rørleggere som igjen gir oss mulighet til å påta oss tilleggsarbeider uten at du som kunde skal måtte forholde deg til flere aktører.

Dersom du velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for at du får det du forventer og at vi har leverer et produkt og en tjeneste som du blir fornøyd med.

Bilde av Mestermerke
Logo Våtromsnorm

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle